Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Din IT-sikkerhet - Vårt ansvar!

Klimakontroll

VILLE DU KOKE DENNE POTETEN I 100 LITER VANN?

 

Å velge riktig kjøle- eller klimaanlegg for datarommet kan gi store besparelser og øke effektiviteten. Mange datarom er utstyrt med klimaanlegg som ikke er konstruert for dette formålet, men som er beregnet til luftkondisjonering. På denne måten når ikke tilstrekkelig av den kalde luften frem dit den skal og effekten må økes. Kjøleanlegg for datarom er konstruert for 24-timers drift, året rundt og med nøye kontroll av både temperatur og fuktighet. Den kalde luften ledes direkte inn der den behøves slik at effekten blir optimal. 

Ventilasjonsrister for effektiv styring og kontroll av luftmengde monteres inn i data-gulvet for å sikre at kjøleluften kommer dit den skal.

Som en følge av at de kraftige serverne blir stadig mindre og tettpakkes i lukkede rack, blir varme i serverrommet et stadig stigende problem. Det stilles allerede svært store krav til å fjerne varm luft fra serverne slik at det er mulig å opprettholde den daglige IT-driften i virksomheter og institusjoner.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn