Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Din IT-sikkerhet - Vårt ansvar!

Datarom

Vi tar ansvar for hele prosessen!

Vi har tenkt gjennom hele prosessen på forhånd og kan tilby ferdige så vel som spesialtilpassete løsninger for alle. Løsningene er i tillegg oppgraderbare. Forhåndsdefinerte nivåer med komplette priser gjør det enkelt å velge.

Klikk inn på ønsket nivå for din virksomhet for å se hva løsningen koster.

Shelter

Ferdigbygget skallsikring, levert med belysning og datagulv, klart for montering av annen infrastruktur.

High End

High End sikkerhetsløsning for IT-miljøer med svært høye krav til sikkerhet. Spesielle krav til innbruddsikring, backupløsninger, etc.

Sikkerhet

Sikker løsning for IT-miljøer med krav til oppetid, tilgjengelighet eller behov for beskyttelse utover vår standard løsning. Løsningene er redundante og tilbyr veldig god driftssikkerhet og fullgod beskyttelse for virksomhetens IT-miljø.

Standard

Standard oppbygging av infrastruktur for serverrom. Løsningen passer for alle med behov for et trygt fysisk IT-miljø, men som ikke ønsker å bruke for mye penger på IT-sikkerhet. Denne løsningen kan oppgraderes til en helt eller delvis Sikkerhet nivå.

Basic

Den enkleste løsningen for å etablere et enkelt data/serverrom. Løsningen inneholder kun det aller medt nødvendige som strøm, kjøling og deteksjon. Basic løsning kan tilpasses alle behov, kan utvides og i noen grad også oppgraderes til Standard nivå.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn